Vonattal gyorsabb!

 2012.12.11. 08:23

Ma reggelre újabb kb. 15 cm friss hó hullott itt Ruhpoldingban, de ahogyan a neten látom, a környező településeken, sőt lényegében egész Dél-Bajorországban is.

Ezért ha mostanában indulnál Bajorországba pl. munkavállalóként, autó helyett - szerintem - praktikusabb a vonatot választanod.

Két ok miatt is:

A Haszon Magazin 2012. november 23-i napindító hírlevelében olvastam az alábbiakat:

"Öt óra lesz a menetidő Budapest és Salzburg között vonattal decembertől. Egy teljesen új gyorsvasútpályát nyitnak meg a Bécsi erdőn keresztül a Duna mentén, amely 20 perccel csökkenti az utazási időt. Két év múlva pedig Bécs megnyitja az új központi pályaudvart - ezzel további 25 percet spórolunk nyugat felé. Az átmeneti pályaudvar révén már 2 óra 10 perc alatt lehet eljutni Bécsbe Budapest-Kelenföldtől, ahová egyébként két év múlva a 4-es metró is becsatlakozik."

Vagyis gyorsabban is utazhatsz, mint eddig, ráadásul szebb útvonalon.

Sőt! Kényelmesebben és "elegánsabban" is:

http://richpoi.com/cikkek/hazai/laptopon-es-okostelefonon-is-bemutathato-a-vonatjegy.html

Az alábbi bejegyzésemet olvastad már?

http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/11/24/hurra_utazok

Jó utat és szerencsés megérkezést kívánok!

 

 

Címkék: utazás olcsó menetjegy

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr54959314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása