Ha már olvasgattál mosogatói állással kapcsolatos hirdetéseket, akkor nem fogsz meglepődni az alábbi felsoroláson, ami a mosogató leggyakoribb feladatait ismerteti:

-- az ételek el(ő)készítéséhez használt konyhaeszközök (edények, fazekak, lábasok, serpenyők, tepsik, …) mosogatása, szükség esetén ezek szárazra törlése ÉS elpakolása

-- az étkezésnél használt tányérok, csészék, csészealjak, esetleg poharak ÉS természetesen az evőeszköz mosogatása, szárítása és elpakolása

catering - soup plates

-- a közvetlen munkaterület (mosogatógép és környéke) ÉS úgy általában a konyha (szekrények, tárolók, polcok, csempe ÉS a padló) takarítása, tisztán tartása

A munkaköri leírásban ezek után szokott következni az ominózus (tag)mondat:

-- „és minden olyan tevékenység, ami rendszeresen vagy alkalmanként előfordul a konyhában.”

A következő bejegyzés(ek)ben a fentieket fogom részletesen is körülírni, mert aki már átélte, milyen is 80-100 fő után EGYEDÜL elmosogatni, annak azért mást jelentenek a fenti, hivatalosan megfogalmazott mondatok, mint egy „laikusnak”, aki még csak odahaza mosogatott 4-6 családtag után … :-)

Címkék: mosogató feladata

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr154871908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása