Holnaptól ...

 2013.10.23. 10:04

Te is tettél már Szilveszterkor, illetve Újév első napján valamiféle fogadalmat?

Ha sikerült az(oka)t megtartanod, akkor Te is azon kevesek közé tartozol, akik nem a könnyebb ellenállást választják, hanem elszántan és kitartóan dolgoznak céljaik eléréséért, az álmodozáson és vágyakozáson kívül tesznek is azért, hogy életük (valamely problémás területe) mielőbb rendbe jöjjön, pozitívan változzon. 

A fogadalmak betartása, az elhatározások tettre váltása nem egyszerű. Sok esetben komoly és részletes tervezést igényel, de ez még mindig csak a kezdet. A legnagyobb nehézséget a sok kisebb-nagyobb terv következetes végrehajtása jelenti.

Ha valóban akarod a változást, ha tényleg vannak olyan céljaid, amelyeket mindenképpen el akarsz érni, akkor biztosan tetszeni fognak az alábbi - részben - ingyenes lehetőségek:


Térkép.png

1.) LifeDirector

http://www.lifedirector.com/

Az oldalon segítséget és ötleteket kapsz ahhoz, hogyan érdemes megfogalmazni az elhatározásaidat annak érdekében, hogy azokat sikeresen végre is hajtsd.

Ahhoz, hogy nemes céljaid ne merüljenek feledésbe, érdemes azokat heti rendszerességgel átnézni, értékelni. A LifeDirector rendszerében erre is van lehetőséged.

2.) Ingyenes célkitűző videótréning

http://onkepzovideok.hu/videok/indulj-el-celkituzo-videotrening

A remek önképző videósorozattal kapcsolatosan egy rövid idézet a honlapról: "A tréning arra való, hogy alaposan belegondolj, milyen helyzetben vagy most, és kitaláld, mit is kellene csinálnod, hogy jobbak legyenek a dolgok. A hangsúly a csináláson van."

Örömteli és vidám tervezést, sikeres megvalósítást kívánok!

 

 

Címkék: tervezés fogadalmak célkitűzés önképző videók

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr415595375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása