A "szakadt" milliomos esete

 2013.10.14. 18:22

Bízom benne, hogy - németországi - mosogatóként, vagy akár más munkakörben hamarosan Te is sokkal több pénzt keresel majd, mint jelenleg.

A magasabb fizetés, a több bevétel azonban még egyáltalán nem garancia arra, hogy anyagi gondok nélkül fogod élni az életed. 

A pénzzel kapcsolatos téves nézetek, rossz pénzkezelési szokások és az olykor teljesen irracionális pénzügyi döntések igen gyorsan kiüríthetik a mégoly tömött erszényt is ...

smiley-150548_640.png

Ismerőseim között is van olyan, aki foggal-körömmel ragaszkodik az újonnan, de svájci frank alapú hitelre vásárolt, immár sokéves, középkategóriájú autójához, pedig ha időben visszaadta volna azt a banknak, akkor abból a pénzből, amit eddig hiteltörlesztés címén kifizetett, ma már egy vadiúj, egy, de inkább két kategóriával nagyobb és értékesebb autója lehetne ... (Arról pedig már ne is beszéljünk, mennyivel jobban járt volna, ha pénzét nem egy olyan értékvesztő dologba fekteti, mint egy új autó ...)

A fentiek miatt tartottam fontosnak, hogy megosszam Veled az alábbi hasznos írást:

http://kiszamolo.hu/rossz-penzugyi-mintak-amiket-magunkkal-hoztunk/

Örülök, ha Rád nem jellemzők ezek a "vagyonölő" szokások. Ebben az esetben ajánld bátran és segítőszándékkal pénzügyi problémákkal küzdő barátaidnak, ismerőseidnek.

Címkék: mosogatóból milliomos jó pénzügyi döntések

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr315568314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása