"Hat év múlva ...

 2012.10.15. 00:41

... Magyarország olyan hely lesz, ahová a külföldre vándorolt összes magyar fiatal haza akar majd térni." (Orbán Viktor - 2012. 10. 14.)

(Forrás: http://www.hirado.hu/Hirek/2012/10/14/20/Orban_Viktor_arra_szamit_hazaternek_a_kulfoldre_vandorolt.aspx)

Talán azt illene írnom, hogy a jó Isten szóljon belőle, vagy Ámen, vagyis 'úgy legyen', de őszintén, nem kicsit kételkedek abban, hogy ez bekövetkezik mindössze hat esztendő alatt/múlva, ezért inkább folytatom a blogomat. :-)

Elnézést kérek azon látogatóktól, akik hiányolták a folytatást és a további bejegyzéseket. Az egy hónapos hallgatás oka az, hogy elkezdtem egy online vállalkozást, és arra koncentráltam. A lehetőség még Neked is jól jöhet, ezért a későbbiekben majd még visszatérek rá. :-)

Ígérem, hogy a jövőben, rendszeresen - és módszeresen - megosztom Veled mindazokat az infókat, tippeket, ötleteket és gondolatokat, amelyek reményeim szerint segítségedre lesznek abban, hogy mielőbb sikeresen és zökkenőmentesen elhelyezkedhess Németországban konyhai kisegítőként, vagy éppen mosogatóként.

Négy és fél hónapja dolgozok mosogatóként Bajorországban, vagyis nem otthonról adok könyvszagú, elméleti tanácsokat, amiket némi keresgélés illetve utánajárás után Te magad is megszerezhetnél, hanem a "helyszínről", SAJÁT TAPASZTALATAIMAT osztom meg Veled.

KÉRÉS!

Ha már Te is rendelkezel külföldi munkavállalási tapasztalatokkal, különösen e földrajzi- és munkaterületen, kérlek, bátran SZÓLJ HOZZÁ a bejegyzésekhez, egészítsd ki azokat, hogy az otthonról a "szebb jövő" reményében ide tartó blogolvasók minél felkészültebben indulhassanak el életük egyik nagy kalandjára. (Nekem legalább is az. :-))

A mai bejegyzés végén egyúttal tisztelettel arra kérlek, hogy szóban, emailben, közösségi oldalakon AJÁNLD EZT AZ OLDALT rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, különösen azoknak, akikről tudod, hogy szívesen keresnének havi NETTÓ 300-360 ezer forintnak megfelelő összeget - akár mosogatóként is - Németországban. Nevükben is köszönöm a segítségedet!

Címkék: munkavállalás elhelyezkedni Németországban ajánld az oldalt

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr84848920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása