Tavaly októberben néztem meg először - pusztán kíváncsiságból -, mennyire kedveli a blogomat a Google, hová rangsorolja azt a "mosogató Németországban", illetve - két hónappal később - a már sokkal általánosabb "mosogató" kifejezésre.

Az akkori kiváló eredményekről beszámoltam itt a blogon is:

http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2013/01/15/szeret_em

Azóta elkészült a mosogatóknak szóló német nyelvi tanfolyamom, sőt a legfrissebb infókról a kapcsolódó Facebook oldalon is értesülhetnek az érdeklődők.

Hosszú idő után ma ismételten tettem egy próbát a Google keresővel, és igazán megörültem, mivel "mosogató" kifejezésre immár mindhárom oldalam benne van az első húsz találatban. :-)

http://screencast.com/t/kzkuJ6OsR

http://screencast.com/t/RSvj9EnryVf6

A remek találati helyezéseknek is köszönhető, hogy egyre többen találnak rá a tanfolyamra, és szinte naponta kapok elismerést és köszönetet a blogban található sok hasznos infóért.

Jól esnek és köszönöm!

Danke.jpg(Kép forrása: pixabay.com)

Köszönöm továbbá a segítséget mindazoknak, akik lelkesen ajánlják a weboldalaimat rokonaiknak, barátaiknak, munkát kereső vagy éppen csak németül tanulni szándékozó ismerőseiknek.

Nekik is köszönhetően tíz hónap alatt 647-en iratkoztak fel az ingyenes német tanfolyamra, ami napi átlagban két-két új résztvevőt jelent.

http://www.mosogato-nemetorszagban.com/

Remek érzés, hogy ennyien bíztak bennem, és elfogadták a felkínált lehetőséget!

A visszajelzésekből, emailekből az is világosan látszik, hogy a tanfolyamon kívül és azon messze túlmutatóan számos egyéb területen kérnek és várnak segítséget a külföldön munkát keresők. 

Gyakran kérnek segítséget az álláspályázat elkészítéséhez, a munkaadóval történő kapcsolatfelvételhez, írásbeli és szóbeli kommunikációhoz, a kiutazáshoz, a különböző adminisztrációs feladatokkal, hivatali teendőkkel, sőt még olcsó (németországi) szállásokkal, albérlet-kereséssel kapcsolatosan is - hogy csak néhány jellemző területet említsek.

Természetesen szívesen segítek, amiben tudok, de az egyre gyakoribb ilyen jellegű megkeresések alapján úgy döntöttem, hogy ezen tevékenységemet (hamarosan) alapítványi keretek között fogom folytatni.

Reményeim szerint így sokkal több embernek tudok majd segíteni abban, hogy a külföldi munkavállalással kapcsolatos tervei mielőbb valóra váljanak. 

Jelenleg még csak az első lépésnél, az alapítvány létrehozására és működtetésére vonatkozó törvények és információk feldolgozásánál járok. 

Bízom benne, hogy sok jó ember segíti majd ezen törekvésemet erkölcsileg vagy akár anyagilag is (számítok Rád/Rátok is!), és nem kell majd túl sokáig várni az alapítvány indulásával kapcsolatos ünnepélyes bejelentésemre. :-)

Addig is kérlek, hogy itt a blogon vagy egy személyes email üzenetben írd meg nekem, Te mihez kérnél segítséget, mire lenne a leginkább szükséged ahhoz, hogy bátran neki merj indulni a nagyvilágnak és rövidebb-hosszabb ideig külföldön, például német nyelvterületen kamatoztasd szakmai ismereteidet, tapasztalataidat.

Kérdőjel.jpg(Kép forrása: pixabay.com)

Kérlek továbbá, hogy a közösségi portálokon megosztásaiddal, illetve emailekkel a jövőben is segíts barátaidnak, ismerőseidnek abban, hogy mielőbb ők is sok pénzt kereshessenek, vagy akár milliomosok lehessenek - mosogatóként vagy éppen más munkakörben!

http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/11/03/mosogatobol_milliomos

Segítségedet előre is köszönöm!

 

Címkék: külföldi segítség munkavállalás alapítvány munkát keres Google elhelyezkedni Németországban mosogatóból milliomos ingyenes német tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr25613011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása