Egy újabb remek lehetőség arra, hogy a kifejezetten mosogatóknak szóló tanfolyamom mondatain kívül a német nyelv alapjaival illetve további témákkal is megismerkedj - amire csak buzdítani tudlak, ha valóban német nyelvterületen szeretnél dolgozni: 

http://deutschkurse.dw-world.de/KursPlattform/WebObjects/KursPlattform.woa/wo/3.1

A bal alsó sarokban található "Gastzugang" / "Guest access" gombra kattintva akár regisztráció nélkül is hozzáférhetsz ugyan a tananyaghoz, de ebben az esetben - természetesen - egyes hasznos és praktikus funkciókat nem tudsz majd használni.

A tananyag "szépséghibája", hogy egy árva magyar szót sem találsz benne, így én továbbra is inkább a már korábban javasolt anyagokat ajánlom:

http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/12/10/egyeni_nyelvtanulas_villamgyorsan

A Deutsche Welle tanfolyamának azonban kétségkívül nagy előnye, hogy ingyenes! :-)

Ha emellett döntenél, akkor bizony igen sokat kell majd szótároznod is. Ebben nagy segítséget jelenthet - ingyen - az alábbi oldal is:

http://www.webszotar.com/nemet-magyar-szotar.html

Külön felhívom a figyelmedet a weboldal jobb alsó sarkában található, az alábbi képen pirossal szegélyezett információkra:

http://screencast.com/t/pEzhd1l6rx

Hasznos időtöltést, örömteli tanulást és sok sikert kívánok!

Címkék: nyelvtudás ingyenes német tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr485020826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása