Szeret/em!

 2013.01.15. 14:23

Tavaly október végén még csak a meglehetősen speciális 'mosogató németországban' keresőkifejezésre szerepelt a blogom az első találati oldalon:

http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/10/25/jo_hir_az_elso_tizben_a_google-ban_ketszer_is

Úgy tűnik, hogy a Google továbbra is szereti a bejegyzéseimet, támogatja a segítő jellegű munkámat ÉS könnyen elérhetővé teszi a hasznos információkat azok számára, akik német nyelvterületen, például a csodálatos Bajorországban szeretnének - mosogatói - munkát vállalni.

Miből gondolom?

Néhány perccel ezelőtt örömmel tapasztaltam, hogy mostanra már a meglehetősen általános 'mosogató' kifejezésre is az első oldalon szerepel a blogom, vagyis az első tízben, több, mint másfél millió (1.610.000) találat közül:

http://screencast.com/t/M5QeXA3jmq

Örvendetesen növekszik a blogom látogatottsága, és az ingyenes német nyelvi tanfolyamomra is sokan jelentkeznek nap mint nap:

http://www.mosogato-nemetorszagban.com/

Köszönet és hála ezért mindazoknak, akik felhívják ismerőseik figyelmét ezekre az ingyenes anyagokra!

Mindez azt jelenti, hogy egyre több érdeklődőnek tudok segíteni abban, hogy mielőbb Németországban dolgozhasson - havi (nettó) több százezer forintért!

Kérlek, hogy a közösségi portálokon megosztásaiddal, illetve emailekkel segíts barátaidnak, ismerőseidnek abban, hogy mielőbb ők is milliomosak lehessenek - mosogatóként!

http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/11/03/mosogatobol_milliomos

Címkék: Google mosogatóból milliomos

A bejegyzés trackback címe:

https://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr585019741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pusimk 2014.05.31. 17:34:19

Szia, nem találom a pdf letöltés lehetőségét. :(
Valamit nem vettem észre,

mosogato 2014.05.31. 19:03:19

@pusimk: Szia! Melyik PDF-re gondolsz?
süti beállítások módosítása